Hallitus tiedottaa 6/2020

RAUMAN YDINVOIMAN HALLITUS TIEDOTTAA 6/2020

___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___

KILPAILUKALENTERI 2020

Kuluvan kauden kilpailukalenteri toteutetaan jo ilmoitetun aikataulun mukaisesti eli seuraavat kisat ovat 22.8. penkkipunnerruskilpailut (klassinen ja varuste) sekä 10.10. voimanostokilpailut (klassinen ja varuste).

Peruttuja kilpailuja (voimanosto ja voimapunnerruskilpailut) ei siirretä uusiin ajankohtiin eikä toisten kilpailujen yhteyteen.

Kilpailujen järjestämisessä noudatetaan Suomen hallituksen ja Suomen voimanostoliiton antamia ohjeistuksia osallistujamäärän rajoittamisesta enintään 50 henkilöön.

Ohjeet kilpailijoille:

  • Kilpailun osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset tehdään aivan normaalisti sihteerille sähköpostitse ilmoittautumisaikojen puitteissa. Ilmoittautumisissa ei ole kiintiöitä seurojen tai kilpailujen välillä, joten nopeimmat mahtuvat mukaan.
  • Kilpailuun osallistuva kilpailija saa tuoda vain yhden huoltajan
  • Mikäli tulet yksin ilman huoltajaa niin ilmoita siitä ilmoittautumisen yhteydessä. Tämän tarkoituksena on saada osallistujalistat täyteen eli mahdollisimman monta kilpailijaa sallitusta 50 hengen kiintiöstä.
  • Yleisöä ei voida valitettavasti ottaa kisapaikalle.
  • Mikäli kokoontumisrajoitukset muuttuvat siten, että ne vaikuttavat kilpailujen järjestämiseen niin niistä ilmoitetaan näillä sivuilla heti kun mahdollista.

___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___

SALIKISAT 16.6.2020

Kisakunnon mittaamista varten pidetään salikisat Kauppiksen salilla juhannusviikon tiistaina 16.6.2020. Kilpailu on epävirallinen eikä sen tuloksia julkaista virallisesti. Punnitus kilpailuun on 17:00 ja kilpailu itsessään alkaa 18:00. Kilpailuun voivat osallistua kaikki seuran jäsenet eivätkä ne vaadi liiton lisenssin voimassaoloa.

___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___

YHTEISTREENIT JATKUVAT KAUPPIKSELLA

Yhteistreenit Kauppiksella jatkuvat ensi viikosta alkaen. Harjoituspäivä on jatkossa maanantai ja treenit alkavat noin klo 17:00. Yhteistreeneihin ovat kaikki seuran jäsenet sekä seuraan kuulumattomat voimanostosta kiinnostuneet tervetulleita.

___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___