Uusi Sali Uotilassa

 

Kaupunki antoi häädön Kauppiksen salilta. Homeongelmien takia sinne tulee Lukion voimailusali.

Mutta ei hätää. Lähinnä Heimon sisukkuuden ja yhteyksien kautta löysimme uuden salin. Ja se on Uotilan ala-aste. Sali on kaikin puolin hyvä. Puolta isompi kuin Kauppis ja siellä on myös apuliiketelineitä paljon. Vanhan hyvän itse rakentamamme  lavan siirsimme Kauppikselta.

Tavarat ovat sisällä mutta vielä hujan hajan. Siispä pyydämme kaikkia, jotka vain joutavat, talkoisiin vermeitten sijoittelussa. Ja se tapahtuu maanantaina toukok 30 päivä klo 16.00 eteenpäin. Samalla voitte tutustua uuteen saliin.

Samat siniset läpyskät käyvät ulko-oveen (alakautta). Teidän on vain joko käytävä vapaa-ajan toimistossa (Nortamonkatu 5)tai soitettava sinne että oma läpyskännekin käy oveen:   Auli Kouru

Liikuntaneuvoja / toimistosihteeri

auli.kouru@rauma.fi

02 834 3265, 044 793 3265

Toimipaikka: 

Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus

Hessu