Maksimivoimapunnerruksen SM-kilpailut 16.10.2021

Rauman Ydinvoima järjesti maksimivoimapunnerruksen SM-kilpailut lauantaina 16.10.2021 yhdessä Suomen Voimapunnerrus Ry:n kanssa. Kilpailut käytiin liikuntakeskus Kuntomax:ssa. Yhteensä kilpailuun osallistui 71 kilpailijaa.

Rauman Ydinvoimasta kilpailuun osallistuivat Lasse Rajakangas, Heli Valtonen, Heimo Törmä ja Juha-Matti Englund. Jokainen heistä poistui lavalta kultainen pokaali kädessään. Lasse nosti sarjassa M17 59 kg tulokseksi 45 kg. Heli sarjassa N60 72 kg tulokseksi 60 kg. Heimo sarjassa M70 66 kg tulokseksi 75 kg. Juha-Matti miehet avoin 59 kg tulokseksi 100 kg.

Lisäksi kilpailuun osallistuivat raumalaiset Seija Rantanen ja Jukka Suista, jotka edustavat Lopen LVK Teamia. Seijan tulos oli 62,5 kg sarjaan N50 84+ kg. Jukka nosti sarjassa M60 120 kg tulokseksi 150 kg. Myös heidät palkittiin Suomen mestareina.

Suurimmat raudat 222,5 kg nosti helsinkiläinen Simo Sistonen.

Rauman Ydinvoimasta tuomareina toimivat Heikki Malkavaara ja Jorma Roininen.

Kiitos kilpailuun ja kilpailun järjestämiseen osallistuneille!

Kilpailun tulokset ja kuvia on julkaistu suomenvoimapunnerrus.fi sivuilla. https://suomenvoimapunnerrus.fi

Kaikki ikäluokat. Kuva: Jarno Kärkkäinen
Avoin. Kuva: Jarno Kärkkäinen